image
Sursa foto: Getty Images

Panică la Juventus: Ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo

Prezența lui Cristiano Ronaldo în prima manșă a sferturilor Ligii Campionilor este în pericol. Atacantul lui Juventus a revenit la Torino și va continua recuperarea după accidentarea suferită în preliminariile Euro 2020. Căpitanul Portugaliei a trebuit să fie schimbat după o jumătate de oră la meciul cu Serbia, de pe teren propriu, încheiat la egalitate, 1-1.

Cristiano Ronaldo a suferit o leziune musculară minoră la gamba dreaptă. Jucătorul va fi supus unor noi teste medicale și tratamentului pentru a putea fi recuperat în vederea dublei cu Ajax Amsterdam din sferturile Ligii Campionilor.

Cristiano Ronaldo nu mai jucase pentru naționala Portugaliei de nouă luni. Starul lusitan a evoluat ultima oară pentru reprezentativa țării sale la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Portugalia a fost eliminată în optimi, la Mondiale, de Uruguay, scor 1-2. Cristiano Ronaldo nu a participat la meciurile lusitanilor din Liga Națiunilor. Cristiano Ronaldo are 156 de selecții la naționala iberică pentru care a marcat de 85 de ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: