image
Sursa foto: episcopia-ungheni.md

Cu icoane și moaște, trei clerici au făcut înconjurul RM cu un avion „în prevenirea și lupta cu virusul COVID-19”

Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a zburat ieri deasupra Republicii Moldova, cu icoana „Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăț” și cu icoana „Maicii Domnului ,,Kasperscaia”, în jurul căreia sunt plasate 43 de sfinte moaște ale sfinților din toată lumea.

„Pe tot parcursul zborului, Preasfințitul PETRU s-a rugat citind rugăciunea la vreme de epidemie (...) Preasfinția Sa s-a rugat din suflet ca oamenii să capete tămăduire, iertare de păcate, ferire de boală și întărire în prevenirea și lupta cu virusul COVID-19”, se spune în comunicatul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

Punctul de plecare a fost orașul Ungheni. Apoi, pe cale aeriană, episcopul a înconjurat toată republica, „binecuvântând orașele principale ale țării”. Episcopul a fost însoțit de protoiereul Nicolai Boian și protodiaconul Victor Rotari, clerici ai catedralei episcopale.

preoțipreoți

„Pe tot parcursul zborului, Preasfințitul Petru, s-a rugat citind rugăciunea la vreme de epidemie, Acatiste ale Maicii Domnului și Acatiste ale Sfinților, a căror Sfinte Moaște se află puse în Icoana-Chivot. Preasfinția Sa, s-a rugat din suflet ca oamenii să capete tămăduire, iertare de păcate, ferire de boală și întărire în prevenirea și lupta cu virusul COVID-19”, se spune în comunicat.

preoțipreoți

„Lumea are nevoie de rugăciune, țara are nevoie de rugăciune, oamenii au nevoie să-și sporească credința și să înmulțească rugăciunea către Dumnezeu-Vindecătorul, către Maica Domnului, Ocrotitoarea noastră și către toți sfinții”, mai informează Episcopia.

episcopia-ungheni.mdepiscopia-ungheni.md

preoțipreoți

preoțipreoți

preoțipreoți

preoțipreoți

preoțipreoți

preoțipreoți

preoțipreoți

preoțipreoți

preoțipreoți

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: