image
Sursa foto: astercon

De ce să cumperi o locuință în bloc nou? Câteva motive să renunți la apartamentul din blocul vechi

Există un moment în viață când ajungi la ideea că ai nevoie urgent de o locuință nouă, dar te pomenești în fața unei dileme acute: să-mi iau un apartament vechi sau unul nou? Să-l caut singur prin intermediul internetului sau să apelez la specialiștii din sfera imobiliarelor?

Dacă la cea de-a doua întrebare răspunsul se regăsește la latitudinea subiectului, prima întrebare ține de câteva momente destul de sensibile.Compania de imobiliare Astercon vine în ajutor și îți spune care sunt motivele achiziționării unui apartament nou și de ce ar trebui să uiți definitiv de blocurile vechi.

Motivul nr. 1: Libertatea de schimbare

Apartamentele de vânzare noi se bucură de o cerere mare în rândul cumpărătorilor și pentru că le conferă posibilitatea de a efectua schimbări de design, modificări interioare, în mare parte fără autorizații și acorduri suplimentare, ceea ce în cazul blocurilor vechi este indispensabil. În aceeași ordine de idei, să nu uităm că proiectarea apartamentelor noi se face ținând cont de gestionarea eficientă a spațiului, de exemplu prin utilizarea la scară înaltă a mecanismului open space. Grație acestuia nu mai trebuie să te temi de suprafețe mici și înghesuite, iar locuința ta va deborda de claritate și aerisire.

asterconastercon

Motivul nr.2: Siguranța apartamentului

Acest motiv trage cu atât mai mult la cântar, cu cât apartamentul ales trebuie să îți ofere nu doar un trai confortabil, ci și unul sigur. Preferabil, de-a lungul întregii perioade de exploatare. Dezvoltatorii imobiliari pun un accent tot mai mare pe izolarea eficientă a apartamentelor, atât pe segmentul termic, cât și fonic. În plus, se optează pentru materiale ecologice corecte și pe dotarea convenabilă cu centrală termică de la bun început. În acest fel, apartamentul tău va fi izolat de gălăgia excesivă sau de fluctuațiile termice, precum și va fi păstrat intact o perioadă îndelungată.

Tot la acest segment, putem menționa sistemele de pază care, în prezent, sunt integrate în multe complexuri locative, blocurile fiind dotate cu semnalizări și intrări în bază de cip, dar și pe cele anti-incendiu, care te scapă de grija verificărilor repetate de fiecare dată când pleci de acasă. Toate aceste elemente puse cap – coadă reflectă siguranța viitoarei achiziții locative. Acest aspect contează enorm.

parcareparcare

Motivul nr. 3: Ai loc de parcare și loc de joacă pentru cei mici

De regulă, blocurile vechi nu au posibilitatea de a garanta locuri de parcare sau nu sunt dotate cu locuri de joacă pentru cei mici, ceea ce este destul de incomod, deoarece trebuie să găsești locația unde să-ți lași autoturismul, iar toate plimbările cu copiii se vor rezuma la găsirea unor zone calme în care să vă petreceți timpul.

La rândul lor, blocurile noi vin, de regulă, la pachet cu locuri de parcare, inclusiv pentru doi și mai mulți membri ai familiei, dar și cu locuri special destinate celor mici, în care aceștia să-și găsească activități plăcute și să interacționeze corect cu semenii lor.

Dacă te-am convins că ai nevoie de un apartament nou, doar pentru tine și familia ta, atunci cu siguranță ai nevoie de echipa Astercon. Aceștia te vor ghida în alegerea locuinței perfecte în cele mai avantajoase condiții și la cele mai bune prețuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: