image
Sursa foto: DCNews

Horoscop 12 iulie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 12 iulie.

Berbec

Trebuie să știi că este o zi specială, în care vei avea posibilitatea de a vedea efectele anumitor comportamente pe care la abordezi de obicei, fără să te intereseze ce provoci.

Taur

Poți afla astăzi de ce există anumite limite, acceptate de cei mai mulți dintre noi, și ce stă la baza lor. Dorința ta de a trăi frumos nu poate fi o justificare pentru a încălca aceste limite.

Gemeni

Ai nevoie de resurse și nu sunt deloc puține, mai ales cele financiare, dar dacă te grăbești să tragi concluzii pesimiste, nu vei reuși să faci rost de tot ce ai nevoie.

Rac

Este o zi dificilă, în special în relațiile de parteneriat. Poți descoperi că partenerii se opun unor inițiative de-ale tale, deși au spus altceva până acum.

Leu

Se conturează unele probleme de sănătate, consecințe directe ale eforturilor pe care le-ai depus la locul de muncă. Va trebui să iei măsuri urgente și serioase.

Fecioară

Ar fi bine să-i protejezi pe cei dragi, mai ales față de pornirile tale războinice ori distructive. Poate că nu va fi ușor, dar mai încolo vei culege roadele acestor eforturi.

Balanță

Relația cu familia poate ajunge într-un adevărat blocaj din mai multe motive, dar în primul rând din cauza temerilor legate de evoluția ta profesională.

Scorpion

Poți primi lecții de viață deosebit de importante de la persoane din anturajul apropiat care nu țin cont de orgoliul tău și nu te menajează deloc.

Săgetător

Se poate pune problema unor pierderi, întârzieri sau scăderea unor beneficii de pe urma muncii pe care o prestezi zi de zi.

Capricorn

Se anunță o zi grea în cuplu și în celelalte relații de parteneriat. Ar fi bine să dai dovadă de bunăvoință față de cei apropiați și să ai mintea cât se poate de limpede în orice moment.

Vărsător

Sunt posibile complicații legate de locul de muncă sau de starea ta de sănătate, care este afectată de ceea ce faci la serviciu. E necesar să iei măsuri.

Pești

Ai motive foarte serioase să îi protejezi pe cei dragi față de pornirile tale războinice. Știi deja ce efect au acestea asupra lor, așa că ar trebui să fie simplu să te abții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: