image
Sursa foto: Instagram

Floyd Mayweather, alături de un munte de bani: Mesajul special de Ziua Americii; Asta e independența mea

Floyd Mayweather a făcut o nouă aroganță în stilul caracteristic. De ziua Statelor Unite ale Americii, fostul pugilist a postat pe Instagram o imagine în care apare la o masă plină de bani.

Conform lui Floyd Mayweather, care a realizat și un clip video, pe masă se afla suma de 1,8 milioane de dolari. De asemenea, fostul pugilist și-a expus și o geantă Chanel pe care a primit-o de la fostul designer Karl Lagerfeld. Floyd Mayweather are o avere de aproximativ 700 de milioane de dolari.

"Mi s-a spus că 'Cea mai gălăgioasă persoană din cameră este cea mai slabă'. Asta e valabil și pentru cei care fac ilegalități. În cazul meu, mă bucur că pot să-mi etalez averea făcută legal și să mă laud cu faptul că un negru, care a crescut în sărăcie, a depășit orice așteptare și nu-i păsă de ce crede lumea. La mulți ani de 4 iulie! Asta e independența mea! Acum să înceapă artificiile”, a a fost mesajul transmis de Mayweather, care a mai revenit cu postare.

"Tot ce am auzit de 23 de ani. 'Tot ce face Mayweather e să se laude cu mașina lui, cu bijuteriile lui, casele lui, cu doamnele lui, hainele și banii lui'. Sunt fericit că ați petrecut peste două decenii să mă urâți pe mine în loc să faceți bani", a mai transmis Floyd Mayweather.

În total, Floyd are 7 Rolls-Royce-uri negre, pe care a ținut să le prezinte publicului, în timp ce purta la gât niște lanțuri groase din aur și o mulțime de brățări la mâini. Alături de ele erau alte două supermașini: un Ferrari 488 și un Maybach, ambele negre. Ultimele două valorează împreună peste 1,75 de milioane de euro, fiind făcute pe comandă specială, în timp ce cele 7 Rolls Royce-uri costă în total aproape 2.1 milioane de euro (aproximativ 300.000 de euro bucata).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: