image
Sursa foto: forum.md

Maria Ciobanu: Decizia lui Andrei Năstase e judicioasă; Dezbaterile cu cel care suferă de diaree verbală sunt contraindicate

Decizia lui Andrei Năstase de a-și urma agenda sa electorală și de a nu se antrena în dezbateri inutile cu Ion Ceban este una judicioasă, consideră deputatul PLDM Maria Ciobanu.

„Despre ce poți discuta cu un demagog precum este Vanea Ceban?”, se întreabă legislatoarea într-o postare pe Facebook.

„El a demonstrat cu prisosință în calitatea sa de deputat, consilier municipal și purtător de minciuni al lui Dodon că urăște democrația, că nu poate accepta sub nicio formă regulile și impunerile UE”, a adăugat liberal-democrata.

„La noi încă se mai confundă politicianul demagog, care suferă de diaree verbală, cu politicianul pragmatic, care este foarte atent la promisiuni, oferte electorale, constient de faptul că ajuns primar, va trebui să le onoreze. Despre ce poți discuta cu un demagog precum este Vanea Ceban? El a demonstrat cu prisosință în calitatea sa de deputat, consilier municipal și purtător de minciuni al lui Dodon că urăște democrația, că nu poate accepta sub nicio formă regulile și impunerile Uniunii Europene. Pentru putere și bani Vanea Ceban îsi vinde neamul și statul. Inima lui bate la unison cu orologiul de la Kremlin”, afirmă Maria Ciobanu.

În opinia legislatoarei, „candidatul la funcția de primar al socialiștilor și nu numai, Vanea Ceban, se folosește de "democrație" ca de un panaceu politico-social”.

„Minciuna are picioare scurte, se spune în popor. De aceea candidatul Ceban va pierde în turul doi de scrutin din 3 iunie. Decizia lui Andrei Năstase de a-și urma agenda sa electorală este una judicioasă. "Dezbateri electorale" cu o persoană care suferă de diaree verbală sunt contraindicate. Cetățenii pot și trebuie în ziua de 3 iunie să aleagă grâul din neghină”, a mai spus Maria Ciobanu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: