image
Sursa foto: revistateo.ro

Horoscop: Ziua deciziilor în dragoste

Ziua deciziilor în dragoste. Cei singuri ar face bine să treacă la acțiune.Toate poveștile de iubire încep cu un prim pas - de obicei stângaci.

Horoscop 20 februarie 2019 Berbec

Berbecii dau semne de aroganță în această zi, impulsionați de succesele din ultima perioadă. Deși această atitudine pare, la prima vedere, de evitat, oamenii vor fi atrași ca un magnet. Spre seară e posibil ca un prieten să aibă nevoie de ajutor într-o problemă delicată. Care dacă doare, încearcă să fii sincer, așa îl vei ajuta cu adevărat.

Horoscop 20 februarie 2019 Taur

Taurii au chef de joacă și asta vor face de dimineața până seara. Și chiar e momentul potrivit, în special cu o persoană atrăgătoare, însă care nu dă semne de interes. Încearcă să o iei prin surprindere, cu un gest pe cât de îndrăzneț, pe atât profund. Va înțelege despre ce e vorba, dar nu va putea face nimic. 1-0, așteaptă revanșa, va veni cu siguranță. Despre asta e vorba până la urmă, nu?

Horoscop 20 februarie 2019 Gemeni

Gemenii trebuie să rezolve o problemă care ar putea avea consecințe dureroase. Această adevărată dilemă în dragoste nu are soluții raționale. Calculele reci sunt imposibil de făcut, așadar singura cale este intuiția. Undeva, în mintea lor, Gemenii știu ce trebuie făcut, chiar dacă acest sentiment le provoacă disconfort. Dacă ești într-o asemenea situație, nu ezita.

Horoscop 20 februarie 2019 Rac

S-ar putea să ai ceva dificultăţi să comunici cu cei dragi. Cineva despre care credeai că e un fel de marionetă nu va mai accepta să fie supusă. E posibil să dispară şi înţelegerea reciprocă dintre tine şi un coleg sau o rudă. Aceste experienţe negative vor fi compensate de o afacere profitabilă sau o achiziţie a unui obiect pe care l-ai pierdut de curând.

Horoscop 20 februarie 2019 Leu

E ziua perfectă ca să faci planuri pe termen lung. Mai ales că va avea loc un eveniment ce va da peste cap toate planurile pe care le aveai până acum. Ar putea avea urmări extrem de pozitive, dar pentru a le vedea va trebui să depui multe eforturi. E important să faci asta cu mult calm. E posibil să ai nevoie de meditaţie, de surse de armonie, nu exclude sfatul unui psiholog.

Horoscop 20 februarie 2019 Fecioară

Astăzi ai idei strălucite de îmbogăţire. Vei reuşi să utilizezi aceste idei în folosul tău. Şi în planul comunicării eşti foarte inspirat. Un vechi prieten de sex opus îţi va face o surpriză şi îţi va arăta cât de mult te apreciază cu un cadou la care nu te aşteptai.

Horoscop 20 februarie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor întâmpina, astăzi, probleme în ceea ce priveşte situaţia financiară. Vă veţi simţi depăşiţi şi trişti, iar cauza acestei stări va fi o problemă în afacerile personale, un fiasco financiar sau o agitație în realizarea proiectelor oficiale. Cu toate acestea, dacă alegeți să priviți partea pozitivă a lucrurilor, ziua voastră va deveni mult mai bună. Căutați inspirație în detaliile din jurul vostru și veţi reuşi să treceţi cu bine peste toate.

Horoscop 20 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii vor resimţi, astăzi, oboseala acumulată în ultimele zile. Încercaţi să nu acordaţi foarte multă atenţie problemelor, ci încercaţi să vă concentraţi pe soluţii. Încercaţi să vă relaxaţi, să faceţi curăţenie în casă sau să vă ordonaţi lucrurile de la birou. Satisfacţia obţinută vă va da energia necesară pentru a reuşi să traversaţi această zi. Odihniţi-vă mai întâi mintea şi veţi observa că veţi privi viaţa cu alţi ochi. Aveţi încredere în voi!

Horoscop 20 februarie 2019 Săgetător

Săgetătorii trebuie să evite, astăzi, să practice sporturi. Există o şansă să vă răniţi, având în vedere că sunteţi cu capul în nori. Trebuie să vă relaxaţi mintea pentru ca totul să vă iasă exact aşa cum v-aţi dorit. Spre seară, veţi primi vizita unui prieten foarte bun sau a unei rude îndepărtate. Deşi nu vă convine compania, încercaţi să fiţi politicoşi pentru ca părerea celor din jur despre voi să nu se schimbe radical.

Horoscop 20 februarie 2019 Capricorn

Capricornii vor fi extrem de nemuţumiţi de ei înșiși. Deşi, paradoxal, nu va exista niciun motiv important pentru starea ta negativă. Este posibil ca sursa problemelor emoționale să fie o amintire neplăcută, lipsa unei alimentații adecvate sau indiferența celorlaţi față de tine. Există șansa ca, pentru majoritatea celorlalte aspecte ale vieții, ziua să treacă fără prea multe probleme, dar nu și productiv. Este momentul potrivit pentru recuperare.

Horoscop 20 februarie 2019 Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de miercuri va fi una problematică. Te poţi certa cu rudele, prietenii sau persoanele dragi din cauza unor neînţeleri. Armonia va reveni după discuţii îndelungate şi obositoare în care fiecare va încerca să-l convingă pe celălat că are dreptate. Seara vine cu romantism şi relaxare. Dacă eşti singur, vei profita la maxim de linişte şi vei face tot ce-ţi pofteşte inima.

Horoscop 20 februarie 2019 Pești

Pentru Peşti, această zi nu este pună pentru afaceri. Există o mare probabilitate de schimbări majore în viața profesională. Pentru cei care nu sunt pregătiți de schimbări mari, este recomandată relaxarea. Fără panică. Dacă eşti un Peşte îndrăzneţ, nu-ţi pune singur frână, nu-ţi limita iniţiativele şi visele. Există şansa ca unui viitor fericit. Astrele le recomandă Peştilor să-şi petreacă seara înconjuraţi de oameni apropiați.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: