image
Sursa foto: Getty Images

Rafael Nadal face valuri! Și-a făcut cadou un iaht care este comparat cu o "vilă de lux plutitoare"

Rafael Nadal pare un jucător încrâncenat pe terenul de tenis, dar arată că știe să se și relaxeze. Spaniolul care luptă pentru supremație cu Roger Federer și Novak Djokovic a trecut cu bine peste perioada în care pandemia de coronavirus a impus restricții.

Dovadă ultimul său voiaj în care și-a etalat cea mai nouă achiziție - un iaht în valoare de 5 milioane de euro. Ca orice tip originar din insulele Baleare, Nadal este pasionat de mare și de aceea și-a făcut un cadou scump, dar care atrage toate privirile.

"De fiecare dată când stau acasă la Mallorca îmi fac timp pentru a ieși pe mare cu iahtul meu," a recunoscut Nadal, cel care înainte deținuse un vas numit Beethoven.

Este vorba de un catamaran destinat croazierelor care are capacitatea de a găzdui 12 persoane la bord. Firma care l-a construit îl denumește "o vilă de lux plutitoare".

Iar Rafa pare încântat de noua sa casă - numărul 2 mondial a fost prezent pe punte împreună cu soția sa, Xisca, cu ocazia primei călătorii, după cum au remarcat curioșii care au filmat sosirea vasului în golful Portocristo.

Printre dotările iahtului se numără o piscină cu cascadă, jacuzzi și spa, garaj pentru jet-ski și bar pe punte. Dormitorul principal are vedere spre toate punctele cardinale și acoperiș transparent.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: