image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu: Am votat ca să putem să continuăm efortul de curățare a sistemului de oameni corupți

Premierul Maia Sandu afirmă că a votat pentru continuarea eforturilor de curățare a sistemului de elemente corupte și la nivel local.

„Sper că vom putea continua și la nivel local eforturile de a curăța sistemul de elemente corupte, de oameni care au delapidat averile publice. Sper să fie aleși oameni curajoși care să spargă schemele de corupție, care să rezolve probleme cetățenilor într-un mod transparent, corect și cu maximă respnsabilitate față de banul public. Am votat ca să continuăm efortul de curățare a statului de corupție”, a declarat Maia Sandu la secția de votare.

Șefa Guvernului afirmă că așteaptă de la noul primar al capitalei să rezolve problemele cetățenilor.

„Îmi doresc ca bugetul să fie folosit corect, să avem investiții serioase”, a menționat Maia Sandu, indicând amenajarea parcărilor, reparația drumurilor durabile, Stația de Epurare printre probleme arzătoare care trebuie soluționate în primul rând de noul primar.

Premierul a ținut să facă un apel către cetățeni să meargă la secțiile de votare.

„Vreau să îndemn cetățenii să iasă neapărat astăzi la vot. Este foarte și foarte important și în municipiul Chișinău, și în alte localități unde are loc turul doi al alegerilor locale, este foarte important să mergem la vot și să decidem noi soarta noastră”, a mai spus Maia Sandu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: