Breaking News

image
Sursa foto: Privesc.eu

Alexandru Slusari, despre averile lui Ceban: Să ne spună formula dietei care permite unor funcționari de stat asemenea lux

Într-un stat civilizat, bunurile demnitarilor de stat care nu le pot justifica proveniența sunt sechestrate, afirmă vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, cu referire la averile candidatului socialist la funcția de primar al capitalei.

„Ion Ceban, candidatul Socialiştilor la funcţia de primar de Chişinău, a avut, în 2017, venituri de 270 de mii de lei, dar şi-a cumpărat o maşină nouă, de peste 450 de mii de lei. În 2016, Ceban a primit, cu titlu de donaţie, un apartament de 230 m.p. de la părinţii săi, care au trecut cu traiul într-o casă nouă, dintr-o suburbie a Chişinăului. Aceasta persoană și mama lui toata viața au lucrat la serviciul de stat. Eu 13 ani am niște afaceri mici și cu multe eforturi mi-am cumpărat apartament de 114 m.p.”, afirmă Alexandru Slusari.

„Să ne spună Ivan Ceban formula dietei care permite unor funcționari de stat asemenea cumpărături de lux. În orice țară civilizată aceste bunuri ar trebui fi confiscate, dacă proprietarul-demnitar de stat nu poate justifica proveniența veniturilor pentru procurarea sau construcția acestora. După schimbarea puterii așa va fi și la noi”, a menționat vicepreședintele Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: