image
Sursa foto: partidul șor

Primărița satului Ișcălău, raionul Fălești, a fost răpusă de coronavirus; Avea 53 de ani

Primărița satului Ișcălău, raionul Fălești, Galina Muntean, a murit ieri din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.

Galina Muntean avea 53 de ani, iar din anul 2019 era primăriță în satul Ișcălău. Apropiații săi spun că era un om de o cumsecădenie rară, binevoitoare și săritoare la nevoie.

„Vestea tristă ne-a lovit ca un trăsnet și ne-a lăsat un gol imens în sufletele noastre. Fără îndoială, Galina Muntean a plecat prea devreme dintre noi și a lăsat multă durere în urmă. A fost un om de o cumsecădenie rară, binevoitor și săritor la nevoie. A fost aleasă primar al comunei Ișcălău în 2019 și a demonstrat, în doar doi ani, că cei care i-au dat votul nu au făcut-o în zadar. Galina Muntean va rămâne vie în memoria noastră, iar în aceste momente de grea încercare şi suferinţă suntem alături de familia regretatei noastre colege. Le transmitem sincere condoleanțe rudelor, apropiaților, dar și celor care au avut norocul să o cunoască. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace alături de cei drepți!”, menționează Partidul Șor într-un mesaj de condoleanțe publicat pe facebook.

Noutăţile partenerilor

comentarii: