image
Sursa foto: Twitter

Simona Halep - Cori Gauff 6-4, 6-4. Românca se califică în ”sferturi” la Madrid după un nou meci excelent

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) a învins-o pe Cori Gauff (18 ani, locul 16 WTA), scor 6-4, 6-4, într-un meci din cadrul optimilor de finală ale turneului de la Madrid.

Jucătoarea din România a avut o partidă mai dificilă decât o arată scorul. Cori Gauff a demonstrat de ce este catalogată un viitor star al tenisului mondial.

În primul set, cele două jucătoare au mers umăr la umăr până la scorul de 4-4. Apoi, experiența jucătoarei din România și-a spus cuvântul. Americanca a încercat să revină în final de set, dar a comis din ce în ce mai multe greșeli, de care Simona a profitat și s-a impus cu 6-4.

În actul secund, ”Coco” a început în forță și a condus cu 4-1. Părea extrem de încrezătoare în loviturile sale, iar fizic arăta foarte bine. Singura sa problemă a fost adversarul de la fileu - Simona Halep. Românca a demonstrat încă o dată că este o specialistă a revenirilor

Jucătoare antrenată de Patrick Mouratoglou nu s-a hazardat, a rămas concentrată și început să lovească din ce în ce mai lung și mai precis. De la 1-4, Simona Halep a legat cinci game-uri la rând, iar în 20 de minute setul era ”răsturnat”, iar meciul decis.

Scor final 6-4, 6-4, iar Simona Halep va juca în sferturile de finală ale competiției cu tunisianca Ons Jabeur, cea care a trecut în runda precedentă de Belinda Bencic, scot 6-3, 2-6, 6-3.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: