image
Sursa foto: jurnal.md

Două automobile din capitală, cuprinse de flăcări; La fața locului au descins două echipaje de pompieri

În după amiaza zilei de 15 august angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din capitală au intervenit pentru a lichida flăcările ce au cuprins două autovehicule.

Primul caz a fost înregistrat pe strada Mihail Sadoveanu 4/1 în curtea unui bloc de locuit. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:29. Un automobil de model Ford Fiesta a fost cuprins de foc. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care au reușit lichidarea arderii în mai puțin de 7 minute, iar flăcările au distrus secțiunea motorului autovehiculului.

Al doilea caz a fost înregistrat pe bulevardul Decebal 99 la ora 14:20. Ajunși la fața locului angajații IGSU au stabilit că secțiunea motorului unui automobil de model Audi A4 a fost afectată de foc. În urma intervenției prompte a pompierilor flăcările au fost stinse către ora 14:28.

În urma cazurilor înregistrate nici o persoană nu a avut de suferit, iar circumstanțele și cauzele producerii incendiilor urmează a fi stabile de specialiști.

Noutăţile partenerilor

comentarii: