image
Sursa foto: Jurnal.md

Socialiștii, primele declarații despre Gațcan: Refuză să spună unde se află, dar afirmă că este însoțit de paza de stat

Socialiștii au ieșit abia astăzi la rampă, după ce ieri au fost de negăsit toată ziua. Aceștia s-au expus evaziv referitor la situația creată în jurul deputatului Ștefan Gațcan, refuzând să spună când l-au văzut ultima dată sau dacă știu unde se află Gațcan în acest moment.

„În ce ține de Gațcan, deputat socialist, ține de PSRM și nu vom permite niciunui socialist să facă parte din acest harem politic. A câștigat cu sprijinul PSRM, dl Bolea a fost șef de staff, noi nu vom tolera ca vreun socialist să facă parte din harem. Am avut o discuție foarte bună cu dl Gațcan. Ne pare rău că unele televiziuni au tirajat, s-a discutat situația despre Gațcan, despre socialiști, în lipsa socialiștilor. Ce ați avut a discuta dacă nu ne-ați invitat pe noi?”, a declarat socialistul Bătrâncea, deși cel puțin Jurnal TV a încercat ieri toată ziua să invite reprezentanții PSRM la emisiunea de ieri, „Secretele Puterii”.

Referitor la Gațcan, Bătrâncea a insistat că socialiștii „îl apără” și că deputatul se află acum sub protecția pazei de stat.

„Nu vrem să-i dăunăm nici dlui Gațcan, că am solicitat pază de stat, și nu vrem nici anchetei. Am discutat liniștit, calm, am avut o discuție civilizată, împreună avem un plan de realizat”, a spus Bătrâncea, în timp ce Gațcan spunea ieri, în video-ul din vie, că se retrage o vreme pentru că are nevoie de reabilitare.

„Astăzi dlui se bucură de protecția de stat. Am aflat ce instrumente au fost aplicate asupra lui. Dl Gațcan și-a dorit pază. La momentul oportun, cum va decide echipa, organele, vor face mai multe declarații”, a mai spus Bătrâncea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: