image
Sursa foto: google.com

Google decontează 1.000 de dolari angajaților care muncesc de acasă: CEO Sundar Pichai a explicat condițiile

Google va oferi angajaților săi care vor continua să lucreze de acasă compensații de până la 1.000 USD, relatează Mediafax. Mai exact, este vorba despre un decont al echipamentelor folosite la domiciliu pentru desfășurarea activității în beneficiul gigantului internetului.

CEO Google, Sundar Pichai, le-a transmis angajaţilor că firma va returna până la 1.000 USD angajaţilor care îşi cumpără echipament pentru a lucra de acasă. Google decontează, astfel, mijloacele de producție. Coordonatorul gigantului la nivel mondial a mai spus că procesul de redeschidere a birourilor companiei va fi unul treptat, scrie libertatea.ro.

Pe 6 iulie se vor redeschide la 10%, din capacitate, iar până în luna septembrie se estimează că sediile vor funcționa la aproximativ 30% din capacitate, potrivit Mediafax. Vor fi reamenajări în contextul măsurilor de distanțare socială pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus, a mai explicat CEO-ul de la Google.

Sundar Pichai a spus că birourile vor fi diferite față de cum le-au lăsat angajații înainte să migreze către munca de la domiciliu. Prioritatea va fi siguranţa oamenilor, prin reguli stricte de igienă şi distanţare fizică.

Noutăţile partenerilor

comentarii: