image
Sursa foto: Instagram

McGregor a fost din nou arestat şi riscă până la 6 luni de închisoare. Numărul infracţiunilor a ajuns la 18

Conor McGregor (33 de ani) pare că nu se simte bine dacă nu încalcă regulile.

Celebrul luptător de MMA fost arestat marţi seară pentru că a condus imprudent în vestul Dublinului, iar poliţia i-a confiscat şi maşina de lux pe care o conducea, un Bentley Continental GT în valoare de 170.000 de euro, după cum anunţă The Irish Independent.

Ulterior, maşina i-a fost returnată irlandezului care, recent, a făcut o ofertă de cumpărare pentru Chelsea.

Considerat sportivul cu cel mai mare venit din lume în 2021, când a pierdut două meciuri cu Dustin Poirier, McGregor va compărea în faţa instanţei din Districtul Blanchardstown, care l-a mai judecat şi în 2017 pentru depăşirea vitezei.

Conform legii din Irlanda, pentru astfel de infracţiuni se poate acorda o amendă de 5.000 de euro, o pedeapsă cu închisoarea de şase luni sau atât amendă, cât şi închisoare.

În 2019, McGregor a fost amendat cu 1.000 de euro şi risca şi închisoarea pentru că l-a agresat pe un bărbat într-un bar.

Cunoscutul luptător are nu mai puţin de alte 18 infracţiuni, majoritatea dintre ele pentru abateri rutiere, dar şi pentru vătămare corporală şi alte infracţiuni de ordine publică.

De asemenea, pe rolul instanţelor se mai află un dosar în care o femeie l-a dat în judecată pe McGregor şi pe un asociat al acestuia pentru vătămări corporale care i-ar fi fost provocate în 2018.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: