image
Sursa foto: Getty Images

Anthonhy Joshua este gata să se lupte cu Tyson Fury

Antonhy Joshua este pregătit să lupte împotriva lui Tyson Fury în cel mai aşteptat meci la categoria grea.

Anthonhy Joshua este pregătit să-şi asume "riscul" de a lupta cu Tyson Fury. AJ este gata să de lupta cu "Gyspy King" , care va avea loc cel mai probabil în anul 2021 pe Wembley.

Cei doi boxeri vorbesc de multă vreme despre o confruntare între ei. În acest moment ambii englezi au alte meciuri pe care le vor disputa în curând.

Joshua şi Fury vor disputa meciul în faţa a 90.000 de oameni, pe Wembley şi va fi cel mai mare meci intern din istoria boxului.

Anthonhy l-a lăudat pe Tyson Fury într-un interviu oferit celor de la The Sun. Joshua mena ţionat şi faptul că "Gyspy King" nu este la fel de popular ca el, pentru că Fury nu a strâns la fel de mulţi oameni la meciurile sale, precum AJ.

"Tyson Fury este un tip talentat, talentat şi merită toate laudele pe care le primeşte chiar acum, dar este interesant când vorbeşti despre popularitatea lui.", a spus AJ pentru The Sun.

"Pentru că dacă Fury ar fi vândut toate biletele pe stadioane cu capacitatea de 90.000, atunci ar fi făcut-o."

"Dar el nu a avut niciodată capacitatea de a atrage acele numere mari, nu până când nu se luptă cu mine. Am avut acel gen de mulţimi împotriva lui Wladimir Klitschko şi Alexander Povetkin la Wembley."

"Voi lupta împotriva lui Fury pentru că peste 50 de ani, oamenii îşi vor aminti de caracterul tău şi întotdeauna mi-am dorit să fiu amintit ca un om care îşi asumă riscuri."

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: