image
Sursa foto: kreddy.md

Top 5 idei pentru a bucura cele mai dragi persoane de 8 martie, cu un buget limitat

Se apropie 8 martie și fiecare bărbat vrea să surprindă în cel mai original mod femeile dragi din viața sa. Totuși, se poate întâmpla să ai un buget limitat, iar planurile de-a face o surpriză cu totul specială se dau peste cap. Însă, nu e cazul să-ți faci griji, deoarece poți oferi clipe frumoase și fără investiții mari sau un credit rapid. Iată 5 daruri de care se va bucura orice femeie în ziua de 8 martie.

Un set de soluții pentru îngrijire corporală

Orice femeia are nevoie de un set de creme sau alte produse igienice necesare pentru rutina ei zilnică. Dacă vrei să cumperi pentru soție sau iubită, poți inspecta care sunt producătorii preferați de ea sau poate ai observat interesul ei față de alte mărci. Totuși, ar fi bine să asculți și sfaturile specialistului din magazin, care cu siguranță îți va putea spune unele informații utile.

În cazul în care nu ai bani suficienți nici pentru o astfel de cumpărătură, poți mereu beneficia de un credit nebancar urgent online, de la Kreddy. Astfel, vei face rost de suma necesară de bani în doar 15 minute. Tot ce trebuie să faci este completezi cererea de solicitare și aștepți răspunsul de acordare. Ulterior, să cumperi cadoul dorit de persoana dragă.

kreddy.mdkreddy.md

Cartea autorului preferat

Nu în zadar se zice că cel mai bun dar este o carte. Dacă alegi să cumperi un roman mult așteptat sau unul pe care planifică să-l citească de multă vreme, îi vei aduce o doză maximă de satisfacție. În plus, va aprecia atenția ta față de preferințele ei culturale și îi vei umple serile înainte de somn cu momente plăcute, pe care le poate oferi doar lectura. Fă o tură prin librăriile din oraș sau cele online și cu siguranță vei găsi ceva potrivit, doar ai grijă să nu aibă deja cartea în colecție.

Un voucher pentru cumpărături

Atunci când stai la dubii, cea mai bună variantă este să cumperi un voucher pentru cumpărături. Probabil deja știi magazinele ei preferate sau din care planifică să-și cumpere ceva. Partea bună e că pot fi orice tip de produse, de la cele casnice, până la haine și accesorii. De asemenea, acestea pot avea diferită valoare, pentru orice buget. Dar, dacă totuși intenționezi să iei un credit pentru persoane fizice în Moldova, recomandăm să alegi unul de o sumă mai mare, pentru a-i oferi libertate de alegere partenerii.

Un abonament sau certificat

În cazul în care persoana dragă merge la sală sau înot, ar fi plăcut pentru ea să achiți abonamentul pentru o lună sau două. De asemenea, poate vrea să facă cursuri de dans sau să învețe ceva nou, iar tu îi poți îndeplini această dorință. Există o mulțime de activități care i-ar putea dărui momente plăcute. Mai mult de atât, puteți merge împreună, pentru a vă motiva reciproc.

În ce privește certificatele, aici poți alege o zi petrecută la SPA sau câteva ședințe de masaj. Astfel, vei ajuta partenera să se detașeze de rutina zilnică și să-și reîncarce forțele. Poate părea un cadou destul de scump, dar nu uita că înainte de 8 martie apar diferite oferte și reduceri.

kreddy.mdkreddy.md

Un buchet cu flori și un carnet

Poate pare tipic și minimalist, dar nu uita că în primul rând contează atenția. Persoana dragă va aprecia că nu ai lăsat să treacă această zi pur și simplu, din cauza unor probleme financiare. Chiar și darurile cele mai mici îi pot fi necesare, iar un buchet cu flori este mereu binevenit. În plus, poți pregăti o cină și avea grijă de toate sarcinile casnice de care se ocupa ea, de obicei.

Indiferent dacă alegi să iei un credit în Moldova doar cu buletinul, pentru cadouri valoroase sau ceva minimalist, dar oferit cu drag, nu uita că cel mai important aspect este prezența ta. Lucrurile materiale niciodată nu vor înlocui respectul și grija pe care o oferi, iar femeile știu să aprecieze acest lucru.

Noutăţile partenerilor

comentarii: