image
Sursa foto: Getty Images

Courtois s-a decis în privinţa viitorului

Dorinţa lui Florentino Perez de a transfera un portar cu nume nu mai reprezintă o noutate, iar visul preşedintelui madrilen ar putea deveni realitate chiar în această vară. Thibaut Courtois este numele vehiculat de Onda Cero pentru a-i lua locul lui Navas din sezonul viitor.

Belgianul i-a anunţat pe şefii lui Chelsea că nu-şi va prelungi contractul scadent în 2019, când intenţionează să semneze gratis cu Real Madrid. În aceste condiţii, jurnaliştii spanioli susţin că sunt şanse mari ca londonezii să-l vândă pe portarul de 25 de ani în această vară, pentru a obţine o sumă de bani în schimbul său.

Courtois, care a evoluat trei sezoane la Atletico, sub formă de împrumut, nu a făcut un secret din dorinţa sa de a se întoarce în capitala Spaniei, mai ales că fiica sa se află în Madrid.

Cu toate acestea, principalul obiectiv al lui Perez rămâne David De Gea. Manchester United nu intenţionează, însă, să se despartă de spaniol, dar interesul "diavolilor" pentru Gareth Bale poate face ca lucrurile să se mişte în direcţia dorită de campioana Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: