image
Sursa foto: anta.md

Zeci de șoferi, trași pe dreapta de inspectorii ANTA: Transportau ilegal persoane și mărfuri // FOTO

Zeci de șoferi din raioanele țării s-au ales cu procese verbale s-au amenzi, după ce au trași pe dreapta de inspectorii Agenției Naționale de Transport Auto și documentați pentru transportul ilicit de mărfuri și persoane în trafic național și internațional.

Astfel, în perioada 19 – 25 octombrie, în cadrul verificărilor organizate în Chișinău, Ialoveni, Orhei, Hâncești, Ungheni, Bălți, Ocnița, Edineț, Anenii Noi, Ciadâr-Lunga, Căușeni, Cimișlia, Fălești, Cahul, Leova, Rîșcani, Ștefan-Vodă, precum și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni, Sculeni, Otaci, Criva și Giurgiulești, au fost aplicate sancțiuni prin întocmirea a 75 procese verbale cu privire la contravenție, pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane și mărfuri.

Potrivit ANTA, pentru 32 conducători auto a fost aplicată și măsura de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin reţinerea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare.

De la începutul anului 2020 și până în prezent, pentru transportarea ilicită a persoanelor și mărfurilor, au fost întocmite 680 procese verbale cu privire la contravenție. Fiind achitați în bugetul de stat 1 575 085 lei.

anta.mdanta.md

anta.mdanta.md

anta.mdanta.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: