image
Sursa foto: jurnal.md

Mihai Popșoi: Dodon a folosit criza epidemiologică în interes politic și personal

Deputatul PAS Mihai Popșoi îl acuză pe Igor Dodon că folosește criza epidemiologică în interes politic și personal. Acesta spune că Dodon este un om fără scrupule, deoarece a amânat introducerea stării de urgență pentru a se pricopsi cu încă un deputat și pentru a finaliza împărțirea funcțiilor cu noii/vechi parteneri de coaliție.

„Dodon a refuzat să contramandeze alegerile pentru că a investit prea mult (coruperea celor mai săraci alegători, eliminarea unui oponent care făcea același lucru). Dodon avea sondaje care îi dădeau șanse de a obține cel de-al 37 mandat. Șanse pe care în alte condiții (fără epidemie si cu prezență mai mare pe dreapta) nu le-ar fi avut”, afirmă deputatul.

„Din păcate, chemările la amânarea/boicotarea alegerilor nu aveau cum să-l oprească pe Dodon din atingerea scopului său. Iată că a venit momentul adevărului. Măștile au fost scoase și cetățenii au văzut cine și ce hram poartă. Oare vor învăța lecțiile sau se vor face că plouă și vor continua să dezbine?”, a mai declarat Mihai Popșoi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: