image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Și-a lovit prietenul cu un ciocan în cap după ce au băut împreună: Un bărbat din Râbnița, reținut

A venit în ospeție pentru a petrece însă a fost lovit de mai multe ori cu toporul și ciocanul de gazda casei și alungat după ușă. S-a întâmplat între doi prieteni de pahar într-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei. Momentul încăierării dintre cei doi a fost surprins și de camerele de supraveghere din preajmă.

Cazul a avut loc în seara zilei de 19 ianurie curent într-un apartament de pe strada Voluntarilor din sectorul Ciocana al capitalei.

Potrivit poliției, victima în vârstă de 35 de ani a venit în ospeție la suspectul de 40 de ani, originar din Râbnița, unde au consumat împreună băuturi alcoolice.

La un moment dat între aceștia s-a iscat un conflict, iar suspectula luat un topor și un ciocan cu care a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, dar și pe corpul victimei, după care l-a dat afară din casă.

Bărbatul a fost preluat de un echipajul medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor la fața locului și în locuința suspectului polițiștii au depistat toporul și ciocanul, totodată fiind ridicate și imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul altercațiilor între cei doi.

Suspectul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și riscă până la 15 ani de închisoare.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: