image
Sursa foto: Jurnal.md

Chicu, criticat pentru postarea în care acuză o mamă că nu i-ar păsa de copii: „Probabil ne pregătesc de vremuri grele”

Premierul Ion Chicu a postat un mesaj pe pagina sa de facebook în care critică o mamă cu trei copii, care a fost internată în această noapte la spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă”.

„Noaptea a fost internată o mamă cu trei copii, după ce au fost la shopping în Verona, Italia. Unul din copii, cu malformații la inimă de mult timp. Așteptăm rezultatul testului de coronavirus. Chem oamenii să conștientizeze pe deplin pericolul pentru viața și sănătatea lor, măcar de a copiilor, dacă de a lor nu le pasă”, a scris Chicu.

Mesajul acestuia a fost criticat dur de activista civică Vlada Ciobanu.

„Acesta este un discurs de prim-ministru în vremuri de criză. Probabil ne pregătesc de vremuri grele, în care toți vor fi de vină numai nu ei. De ieri tot aștept mesaj de la vreunul: „Dragi cetățeni, nu vă îngrijorați, dacă veți fi în carantină, vom avea grijă să aveți acces la toate produsele necesare chiar la domiciliu”. Dar nu, nu a fost să fie. Tot de ce are nevoie familia pacientei acum este ca prim-ministrul să zică public, față de o întreagă țară, cum unei femei nu îi pasă de copilul ei. Tot de ce are nevoie Moldova e să vadă incompetența acestuia, combinată cu o foto cu rafturi goale, rețeta succesului pentru o zi de panică”, a menționat Vlada Ciobanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: