image
Sursa foto: Getty Images

Decizie fără precedent înainte de derby-ul Dortmund - Bayern! Gazdele au anulat toate cele 67.000 de bilete

Borussia Dortmund a decis să anuleze toate cele 67.000 de bilete vândute pentru derby-ul cu Bayern de sâmbătă, din cadrul etapei cu numărul 14 în Bundesliga.

Formația pregătită de Marco Rose trebuia să joace, în mod normal, cu casa închisă cel mai tare meci din primul eșalon german, dar a decis să evolueze cu stadionul gol.

Clubul german a luat această decizie deoarece se așteaptă ca autoritățile să blocheze din nou accesul spectatorilor pe stadioane în următoarele zile, astfel că vor ca fanii să primească vestea din timp. Evident, cei care au cumpărat biletele își vor primi banii înapoi.

"O reducere a capacității stadioanelor cauzată de pandemie, din partea guvernului, este așteptată în următoarele zile. De îndată ce se ia o decizie politică ce permite ocuparea stadioanelor în regiunea Rhine-Westphalia și avem informații de încredere în acest sens, vă vom informa de noua modalitate de a cumpăra bilete", a transmis Borussia Dortmund, potrivit Kicker.

Derby-ul dintre Borussia Dortmund și Bayern se joacă sâmbătă, ora 19:30.

Dacă Borussia Dortmund încă așteaptă o decizie din partea politicului legată de accesul spectatorilor, Bayern deja a primit una în acest sens.

Prim-ministrul Markus Soder a anunțat că toate cluburile din Bavaria, inclusiv Bayern, vor trebui să joace fără spectatori cel puțin până la sfârșitul anului, conform aceleiași surse.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: