image
Sursa foto: IP Soroca

Un tânăr de 19 ani a murit, iar altul se află în stare gravă, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat la Soroca

Tragic accident la Soroca. Un tânăr de 19 ani a decedat pe loc, iar altul de 21 de ani a fost transportat în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau s-a rostogolit de mai multe ori la intrarea în satul Cosăuți, raionul Soroca.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, forțele de ordine fiind alertate la ora 00:55.

Potrivit ofițerului de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă, victimele se aflau într-o mașină de marca NIssan, condusă de un tânăr de 21 de ani, iar ca pasageri pe bancheta din față se afla un tânăr de 19 ani, iar pe bancheta din spate un alt tânăr de 20 de ani.

„Șoferul nu a adaptat viteza de deplasare corespunzătoare, a pierdut controlul volanului și a derapat spre dreapta conform direcției de deplasare. În cele din urmă automobilul a intrat într-un șanț și s-a inversat în afara carosabilului, rostogolindu-se”, a declarat Svetlana Talpă.

În urma impactului, un tânăr de 19 ani care se afla pe bancheta din față a decedat pe loc, iar șoferul mașinii în vârstă de 20 de ani a fost transportat în stare gravă la spital. Totodată , pasagerul care se afla pe bancheta din spaet a refuzat spitalizarea.

Poliția investighează circumstanțele producerii tragediei.

IP SorocaIP Soroca

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: