image
Sursa foto: libertatea.ro

Horoscop 1 ianuarie 2021: Balanțele trebuie să își domolească impulsurile războinice față de cunoscuți

Leii nu ar trebuia să ia decizii radicale din motiv că văd viitorul în ceață, iar balanțele sunt îndemnate să-și domolească impulsurile. Vezi ce îți prezic astrele pentru prima zi din an.

Berbec

- Poate că nu prea ai chef de lucruri serioase, dar ziua de astăzi îți oferă ocazia de a reevalua anumite situații și de a le schimba eticheta, mai ales în cazul celor negative din care ai învățat ceva.

Taur

– Este un moment destul de intens, mai ales în familie, dar tot de acolo pot veni și cele mai mari bucurii, așa că s-ar putea să se ajungă la un echilibru fără să fie nevoie de intervenția ta.

Gemeni

– 1Te bucuri de compania celor din jur, fără să conteze prea mult cine sunt acele persoane, ceea ce e o noutate și pentru tine. Poate fi semnul unei maturizări îndelung dorite.

Rac

– Ar fi bine să reconsideri unele dintre relațiile de muncă, mai ales pe cele pe care nu le vezi cu ochi buni. Poate că de la acei oameni ai învățat cele mai multe lucruri, de fapt.

Leu

– Poate că nu vezi foarte clar anumite lucruri și viitorul îți apare în ceață acum, dar tocmai din acest motiv nu ar trebui să iei decizii radicale, mai ales dacă ți se par justificate.

Fecioară

– Ai de ales între a răspunde unor provocări stupide sau a te lăsa în voia propriilor sentimente frumoase, ca să îți luminezi singur ziua și să le oferi și celorlalți ceva din frumusețea ta interioară.

Balanță

– Este important să îți domolești impulsurile războinice chiar și față de cei care te cunosc bine. Poate că te bazezi prea mult pe toleranța și bunăvoința celor din jur. RECOMANDĂRI Escrocherie de peste 35.000 de euro. Zeci de români au fost păcăliți cu oferte false de cazare la Sinaia pentru Revelion

Scorpion

– Este o zi în care contează mult cât ești dispus să dăruiești ca să construiești relații frumoase, așa cum le-ai dorit întotdeauna, cu cei din jur. De tine depinde, în cea mai mare măsură, rezultatul.

Săgetător

– Ești bine dispus și vesel, ca și cum lucrurile ți-ar merge din plin, dar orice început este o șansă, așa că ai motive de optimism. Chiar dacă nu se vor confirma, unele dintre ele, nu va mai avea vreo importanță.

Capricorn

– Convingerea că ești pe drumul cel bun, atât de importantă pentru tine, poate fi rezultatul unei evaluări foarte personale și subiective, așa că ți-ar prinde bine să fii ceva mai rezervat.

Vărsător

– Ești pe jumătate optimist, pe jumătate pesimist, și din starea asta nu te poate scoate nimeni. Poate doar tu, să alegi una dintre părți, cea în care te recunoști cel mai bine.

Pești

- Te bucuri de ceea ce e bun în viața ta și ar fi bine să prețuiești acest impuls la adevărata lui valoare. Arată o maturitate pe care ai avut-o întotdeauna, dar poate că nu ai știut că se numește așa și cât de prețioasă e.

Noutăţile partenerilor

comentarii: