image
Sursa foto: Fox Soccer

Anunţ BOMBĂ: Neymar va fi jucătorul lui Real Madrid; Se face cel mai tare transfer al verii

Clubul Real Madrid se află în discuţii avansate cu gruparea Paris Saint-Germain pentru transferul atacantului brazilian Neymar, susţin spaniolii.

Anunţul a fost făcut de ziaristul Jose Alvarez Haya, de la canalul TV La Sexta . Jurnalistul spaniol pretinde că negocierile sunt avansate.

"Real Madrid a intrat azi-noapte puternic şi serios pe pista Neymar. Discuţiile sunt avansate, iar aceste zile sunt decisive. Dacă nu se întâmplă nimic ieşit din comun (şi se pare că nu se va întâmpla) Neymar va fi fotbalistul Realului", a notat jurnalistul Jose Alvarez Haya.

Suma de transfer s-ar apropia de 200 de milioane de euro, susţine un alt jurnalist spaniol, Ignacio Miguelez. Conform spuselor ziaristului spaniol, Real Madrid ar urma să îl împrumute pe Neymar în sezonul viitor, cu obligativitatea de a-l transfera vara viitoare, pentru a evita încălcarea fair-play-ului financiar.

Pe lângă Real Madrid, de serviciile lui Neymar se interesează şi fosta sa echipă, FC Barcelona, însă francezii nu ar dori să îl lase pe brazilian să revină pe Camp Nou. Astfel, madrilenii au prima şansă.

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: