image
Sursa foto: Getty Images

Euforia reușitei de la EURO 2020 nu a trecut în Italia! Fotbalistul care scrie o carte despre turneul final

Italia a învins Anglia, scor 1-1 (3-2 d.l.d.), și a câștigat trofeul de campioană a Europei.

Euforia reușitei de la EURO 2020 nu a trecut încă, iar Leonardo Spinazzola, unul dintre cei mai buni fundași de la turneul final, scrie o carte despre experiența trăită de-a lungul competiției.

Spinazzola a dezvăluit că a rămas marcat de participarea la Campionatul European și de clipele pe care le-a trăit la turneul final.

Fundașul a anunțat că scrie o carte despre participarea Italiei la EURO 2020 în care va încerca să descrie întreaga experiență prin care au trecut campionii Europei.

”Va fi o carte mai degrabă despre EURO decât despre viața mea. Voi încerca să arăt ce am trăit noi în acele zile incredibile. Ce am fost, ce suntem și ce vom fi, totul este într-o carte care va fi lansată în septembrie sau octombrie”, a declarat Leonardo Spinazzola pentru SkySport, citat de Football Italia.

Spinazzola a declarat că ziua în care a ridicat trofeul de campion al Europei a fost una dintre cele mai frumoase din viața lui chiar dacă nu a putut juca împotriva Angliei din cauza accidentării la tendonul lui Ahile suferite în timpul meciului cu Belgia din sferturile de finală ale Campionatului European.

”A fost cea mai frumoasă zi din viața mea, în afara zilei în care s-au născut copiii mei. Nu puteam să cer mai mult pentru cariera mea. În timpul meciului cu Belgia, am crezut că așa trebuia să se întâmple. 30 de minute mai târziu, mă gândeam deja cum să revin mai repede”, a mai spus Spinazzola.

Leonardo Spinazzola a suferit o accidentare la tendonul lui Ahile în timpul partidei Italiei cu Belgia din sferturile de finală ale Campionatului European.

Inițial, medicii au anunțat că jucătorul va trebui să stea deoparte timp de șase luni, dar Spinazzola ar putea reveni mai devreme pe terenul de fotbal. Fotbalistul spune că va fi disponibil din luna noiembrie și că va încerca să reia cât mai curând antrenamentele.

”Știu că cineva spunea că voi reveni abia în ianuarie sau februarie, dar voi reveni începând cu luna noiembrie. Poate mă înșel, dar vom vedea. Acum sunt cu familia mea. Mă odihnesc după câteva zile foarte intense

Mă voi întoarce la Trigoria la data de 2 august, exact la o lună după accidentare. Vreau să revin la rutina mea”, declara recent Leonardo Spinazzola.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: