image
Sursa foto: Getty Images

Cum se poate transforma radical Real Madrid în noul sezon: Lista starurilor care pot pleca şi posibile destinaţii

Demisia lui Zinedine Zidane de la Real Madrid poate declanşa o revoluţie în lotul campioanei Europei. Primul nume mare care poate pleca este chiar Cristiano Ronaldo, “Balonul de aur” declarând, enigmatic, după finala Ligii Campionilor câştigată cu 3-1 în faţa celor de la Liverpool că “a petrecut o perioadă superbă la Madrid”.

Cea mai vehiculată destinaţie a lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) este Paris Saint Germain, mai ales că şeicul Al Khelaifi a anunţat că este dispus să îi ofere un salariu de 45 de milioane de euro pe an, la fel cât câştigă Messi la Barcelona, scrie digisport.ro.

PSG are însă două probleme în cazul în care va decide să îl cumpere pe Cristiano Ronaldo. Primul scenariu de care se teme Al Khelaifi este acela că acest transfer ar putea să deschidă negocierile pentru o trecere a lui Neymar la Real Madrid. A doua problemă care poate interveni este cea legată de fair-play-ul financiar, PSG fiind deja în vizorul unei anchete declanşate de UEFA, scriu cei de la AS.

Gareth Bale (29 de ani) este al doilea nume mare care poate pleca de la Real, galezul fiind nemulţumit că în ultimul sezon a fost mai multe rezervă. Mai mult, Bale şi-a exprimat public nemulţumirea pentru faptului că nu a fost titular în finala Ligii Campionilor, deşi a intrat în a doua repriză şi a decis de unul singur partida cu Liverpool. O posibilă destinaţie a lui Gareth Bale ar putea fi Manchester United, “diavolii” fiind dispuşi să plătească suma de 150 de milioane de euro pe fostul jucător al lui Tottenham Hotspur.

Un alt jucător care poate pleca este Matteo Kovacic, campioana Italiei, Juventus Torino, manifestându-şi interesul pentru mijlocaşul croat al Realului. Torinezii sunt dispuşi să achite 55 de milioane de euro pe mijlocaşul de care s-au interesat şi celelalte forţe ale Italiei, Inter, Roma şi AC Milan.

Ultimul pe listă plecărilor de la Real Madrid este Dani Ceballos, acesta fiind transferat de Real Madrid în 2017 de la Betis Sevilla, imediat după ce a devenit MVP-ul Campionatului European Under 21.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: