image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe "rezistă" asaltului oficialilor lui PSG! Francezul a refuzat 40 de milioane de euro pe an și are un singur țel

Conducerea lui PSG vrea cu orice preț să-i prelungească înțelegerea lui Kylian Mbappe (22 de ani), însă starul francez a refuzat o nouă propunere fabuloasă. Fotbalistul își dorește un singur lucru: transferul la Real Madrid.

Directorul sportiv al lui PSG, brazilianul Leonardo, a declarat deunăzi că este optimist în privința rămânerii lui Kylian Mbappe pe Parc des Princes. Cu toate acestea, presa din Spania dezvăluie că jucătorul din Hexagon a refuzat și a patra propunere de prelungire a contractului.

Potrivit cuatro.com, PSG i-a pus "pe masă" lui Mbappe un salariu anual de 40 de milioane de euro, peste ceea ce i-au oferit lui Neymar, însă internaționalul francez a spus din nou pas. Motivul este clar: Kylian Mbappe își dorește să plece la Real Madrid.

Gruparea "blanco" va încerca să forțeze mutarea lui Mbappe în această vară, în schimbul unei sume decente, având în vedere relațiile bune dintre Al-Khelaifi și Florentino Perez. Dacă PSG și Real Madrid nu se vor înțelege, cel mai probabil, parizienii își vor pierde gratis starul în 2022.

Dacă situația lui Mbappe este pe muchie de cuțit, cea a lui Neymar pare mai "așezată". Cu toate că s-a discutat și despre plecarea sa, brazilianul a și anunțat că vrea să rămână.

"Contractul lui Neymar? Toată lumea cunoaște dorința noastră. Nu e grabă. Relația e minunată, noi vrem să facem să devină realitate", a precizat Leonardo. Aceeași sursă menționată susține că Neymar așteaptă totuși să vadă ce se întâmplă în cazul "Messi-Barcelona", înainte de a lua decizia finală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: