image
Sursa foto: Getty Images

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturi la WTA Toronto

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) s-a calificat în sferturi la Toronto, după ce a învins-o pe Jil Teichmann, (25 de ani, 21 WTA), scor 6-2, 7-5.

După meciul care a durat puțin peste o oră și jumătate, Simona Halep a recunoscut că a avut o misiune dificilă, nu doar din cauza adversarei, ci și a vântului, care a bătut puternic.

În același timp, Simona Halep a transmis că a reușit să rămână concentrată și să nu se lase afectată de condițiile dificile, ceea ce a făcut, în cele din urmă, diferența.

”Vreau să le mulțumesc tuturor care au venit la meci și mă bucur foarte mult că am ajuns în sferturi. A fost foarte greu din cauza vântului, am ratat foarte mult, n-am simțit mingea, a fost greu să returnez.

A fost foarte greu, dar mă bucur că am reușit să rămân calmă și am câștigat meciul”, a declarat Simona Halep.

În sferturile de la Toronto, Simona Halep va juca împotriva americancei Cori Gauff, care a eliminat-o pe Aryna Sabalenka, iar românca a recunoscut că se așteaptă la o misiune dificilă.

”O știu foarte bine, mă aștept la un meci foarte greu, pentru că e o jucătoare foarte bună, o luptătoare”, a transmis Simona Halep.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: