image
Sursa foto: historia.ro

Crimă la beție în raionul Orhei: Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat mortal cu o spiță de la umbrelă

Un bărbat din raionul Orhei a murit după ce a fost înfipt mortal cu o spiță de la umbrelă. Făptașul este un consătean de-al victimei în vârstă de 31 de ani. Împreună cei doi au consumat băuturi alcoolice, la un moment dat între ei s-ar fi iscat un scandal, iar individul l-a infipt mortal pe bărbatul de 46 de ani.

Totul s-a produs aseară, în satul Teleșeu din raionul Orhei. Polițiștii din Orhei au primit un apel telefonic de la un locuitor al satului, precum că a depistat în stradă cadavrul unui bărbat, vizual fără semne de moarte violentă.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că ieri, în a doua jumătate a zilei, victima împreună cu un consătean de 31 ani, ar fi consumat băuturi spirtoase la ultimul acasă.

Aflați în stare avansată de ebrietate în rezultatul unui conflict spontan barbatul de 31 ani i-ar fi aplicat o lovitură barbatului de 46 cu o spiță de la umbrelă în regiunea antibrațului stâng.

Ulterior, acesta a târât cadavrul în stradă și a părăsit locul faptei. În urma masurilor speciale de investigații, barbatul a fost găsit într-o colibă împrovizată de la marginea satului și a fost reținut.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în baza art.145, alin.(1) Cod Penal, omor intenționat. La moment, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pe termen de 72 ore. Alte circumstanțe se stabilesc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: