image
Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi rupe tăcerea: ce spune despre Joan Laporta, la 3 luni de când a plecat de la Barcelona

Lionel Messi (34 de ani) a plecat în această vară de la Barcelona, după 21 de ani petrecuți pe Camp Nou.

Starul argentinan a acceptat să vorbească din nou despre despărțirea de gruparea catalană și a lansat "săgeți" în direcția președintelui Joan Laporta.

"Adevărul este că, aşa cum am explicat la plecare, am făcut tot posibilul să rămân, niciodată nu mi s-a cerut să joc gratis. Mi s-a cerut reducerea salariului cu 50 la sută şi am făcut-o fără nicio problemă. Eram în măsură să ajut mai mult clubul.

Dorinţa mea şi a familiei mele era să rămânem la Barcelona. Nimeni nu mi-a cerut să joc gratis, dar în acelaşi timp, mi se pare că afirmaţiile preşedintelui sunt deplasate. M-au rănit, pentru că eu cred că nu avea nevoie să spună asta. Acest lucru îi face pe oameni să se gândească sau generează un tip de îndoială pe care cred că nu o merit", a declarat Lionel Messi.

Lionel Messi a recunoscut că își dorește să preia postul de secretar tehnic al clubului de pe Camp Nou, după ce se va retrage din fotbal.

Leo Messi a petrecut 21 de ani la gruparea catalană, fiind cel mai important jucător din istoria clubului. El a plecat în vară, la final de contract, după ce Barcelona nu i-a mai prelungit înțelegerea, din cauza problemelor financiare.

Întrebat dacă s-ar întoarce la Barcelona, Messi a răspuns pozitiv. "Da, întotdeauna am spus că mi-aș dori să fiu capabil să ajut clubul. Mi-aș dori să fiu secretar tehnic la un moment dat. Nu știu dacă asta se va întâmpla la Barcelona sau nu. Dacă nu, o voi face în altă parte.

Dacă va exista posibilitatea, mi-aș dori să contribui din nou cu tot ceea ce pot, pentru că e clubul pe care îl iubesc și îmi doresc ca lucrurile să meargă bine acolo, să continue să se dezvolte și să fie unul dintre cele mai bune din lume", a declarat Leo Messi pentru cotidianul catalan Sport.

Lionel Messi a semnat în vară un contract pe doi ani cu PSG, cu opțiune de prelungire pe încă unul. El nu a dezvăluit dacă gruparea pariziană este ultima la care va evolua în cariera sa de fotbalist. Argentinianul a spus, în mai multe rânduri, că și-ar mai dori să joace și la clubul de la care a plecat în copilărie, Newell's Old Boys.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: