image
Sursa foto: metro.md

(foto) Serile de iarnă sunt pentru întâlniri cu oameni dragi! Servește-i cu băuturi și gustări preparate cu mărcile METRO

Pe vreme rece, întâlnirile lungi cu oamenii dragi se transferă de la terase și picnicuri în încăperile calde și pline cu atmosfera de sărbătoare. Cu toate că există multe și diverse localuri, cu toții știm că discuțiile de la bucătărie până seara târziu și întâlnirile cu prietenii și oamenii apropiați acasă au un farmec aparte. Senzația de libertate, confort și intimitate se datorează faptului că ne aflăm într-o ambianță familiară, confortabilă, care ne face să ne simțim relaxați și să purtăm discuții lungi și sincere.

Indiferent de contextul în care ne adunăm cu oamenii dragi acasă, la un ceai, la o cafea sau la un cocktail, aceste momente ne apropie mai mult de persoanele cu care ne petrecem astfel timpul. Așadar, îți propunem o listă de băuturi și gustări preparate cu produsele marcă proprie METRO cu care poți să-ți asiguri rapid și accesibil masa în calitate de gazdă.

Cu toții știm cât de binevenite sunt băuturile fierbinți în perioada rece a anului. Așadar, mărcile proprii METRO, RIOBA și Fine Life, ne propun o gamă largă de ceai și cafea, ambele aromate și de înaltă calitate.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Dacă la întâlnirea pe care o planifici îți propui să îți servești oaspeții cu cocktailuri, un glintwein aromat sau alte băuturi alcoolice, mărcile proprii METRO îți oferă tot ceea de ce ai putea avea nevoie pentru a le pregăti. De asemenea, tot la METRO găsești și o varietate largă de siropuri care vor oferi un gust deosebit atât băuturilor tale alcoolice, cât și cafelei.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

În ceea ce ține de gustări, probabil cele mai universale gustări sunt nucile și fructele uscate, care se pot combina atât cu băuturile alcoolice, cât și cu cele nealcoolice și care sunt o alternativă sănătoasă pentru gustările mai bogate în zahăr și grăsimi. Astfel, una dintre mărcile proprii METRO, METRO Chef, dispune de o gamă largă de astfel de produse.

metro.mdmetro.md

În cazul în care dorești să îți servești prietenii și cu ceva dulce, iată că mărcile RIOBA și Fine Life, de la care probabil ți-ai ales ceaiul, cafeaua sau siropul, dispun și de o varietate de dulciuri precum ciocolată, biscuiți sau prăjituri ca în copilărie. Iată câteva dintre opțiunile disponibile în magazinele METRO.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

În cazul în care optezi pentru gustări sărate, dar care să nu necesite timp pentru a fi preparate, o opțiune la fel de rapidă și universală sunt chipsurile și sosurile potrivite lor, instant gata pentru a fi consumate. Vă prezentăm câteva opțiuni de chipsuri și sosuri produse de la METRO Chef și Fine Life, care pot fi găsite în magazinele METRO.

metro.mdmetro.md

O altă opțiune de gustări sărate sunt platourile cu salam și cașcaval, care nu sunt niciodată în plus, indiferent de tematica mesei pe care o pregătești. Pentru cele mai delicioase mezeluri și cașcavaluri poți opta pentru variantele oferite de mărcile METRO Chef și Aro.

metro.mdmetro.md

Dacă dispui de mai mult timp și ai vrea să-ți bucuri persoanele dragi cu ceva mai deosebit, poți opta pentru mâncărurile care conțin pește și fructe de mare. METRO Chef îți propune o gamă largă de fructe de mare și pește congelat, care te vor ajuta să obții bucate delicioase, care îți vor satisface așteptările și care vor încânta oaspeții.

metro.mdmetro.md

O bună opțiune sunt și deserturile congelate marca METRO Chef, RIOBA și Aro. De la gogoși și până la checuri, deserturile congelate disponibile în magazinele METRO te vor bucura cu gustul lor rafinat și delicios. De asemenea, acestea pot fi completate cu fructe exotice congelate sau conservate, care în combinație, vor forma un desert inedit.

metro.mdmetro.md

Iar pentru ca masa pe care o pregătești să fie și delicioasă, dar să și arate bine, la METRO poți să-ți faci plinul cu pahare, farfurii, căni și alte articole utile și de calitate.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Acestea, dar și multe alte articole pot fi văzute în catalogul online anexat aici și procurate în magazinele METRO.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: