image
Sursa foto: vertizontal.ro

Victoria lui Andrei Năstase, salutată de opoziția de la București; Ludovic Orban; „RM revine pe drumul natural european”

Liderul PNL din România, Ludovic Orban, salută victoria obținută de candidatul forțelor proeuropene și antioligarhice, Andrei Năstase, care a reușit să-l învingă pe socialistul Ion Ceban în cursa pentru Primăria capitalei.

„Partenerii noștri și ai Partidului Popular European au reușit o victorie remarcabilă, care este și mai stralucită dacă ținem cont că partenerul celor de la PSD, Vlad Plahotniuc, a oferit suport candidatului socialist în acest tur doi”, a menționat Ludovic Orban.

„Salut în numele Partidului National Liberal victoria obținută de Andrei Năstase în alegerile pentru Primăria Chișinăului! Partenerii noștri și ai Partidului Popular European au reușit o victorie remarcabilă, care este și mai stralucită dacă ținem cont că partenerul celor de la PSD, Vlad Plahotniuc, a oferit suport candidatului socialist în acest Tur 2”, a declarat Ludovic Orban.

„Consecvent, Partidul Naţional Liberal va rămâne alături de partenerii noștri din Republica Moldova, PDA și PAS, Andrei Năstase și Maia Sandu, oferindu-le tot sprijinul și pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în toamna acestui an. Alături de acești noi lideri Republica Moldova revine pe drumul natural european”, a adăugat liderul PNL România.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: