image
Sursa foto: captură video

Protestul de la Elizaveta ia amploare: Sătenii vor să blocheze traseul Bălți-Florești // VIDEO

Protestul de la Elizaveta ia amploare. Oamenii nemulțumiți de pedeapsa pe care o solicită Procuratura pentru subofițerul Inspectoratului General de Carabinieri care ar fi comis crima respectivă, vor să blocheze traseul Bălți-Florești.

Asta după ce în fața oamenilor nu s-a prezentat niciun reprezentant al procuraturii, ci trei angajați din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți, care nu le-au putut răspunde oamenilor la toate întrebările.

La protestul organizat în localitatea Elizaveta au ieșit în stradă zeci de localnici care cer ca acest caz să fie elucidat transparent și obiectiv.

Sătenii sunt nemulțumiți și de faptul că pe numele a patru prieteni de-ale victimei au fost intentate dosare penale pentru huliganism.

Amintim că unele surse din localitate afirmă că tânărul care a fost împușcat l-ar fi bătut pe o rudă de-a carabinierului, dar și pe alți copii, împreună cu cei patru indivizi, în timp ce adolescenții umblau cu uratul prin sat.

Bărbatul ar fi scos arma și ar fi vrut să împuște un foc de avertisment în aer, însă a fost împins pe la spate de către cineva, iar glontele l-a străpuns mortal pe băiatul de 23 de ani.

Tânărul de 23 de ani a fost înmormântat ieri.

Noutăţile partenerilor

comentarii: