image
Sursa foto: radiotimisoara.ro

Lista celor 44 de absolvenți ai treptelor liceale și gimnaziale care vor obține nota 10 la examene

25 de elevi ai clasei a XII-a și 19 elevi absolvenți ai treptei gimnaziale vor obține, în baza rezultatelor de la olimpiadele republicane și/sau internaționale/regionale, nota 10, din oficiu, la probele de examen din cadrul examenelor naționale de absolvire a programelor de studii în învățământul general, sesiunea de examene 2020.

În baza rezultatelor obținute la olimpiadele republicane și/sau internaționale/regionale, cumulativ cu examenele de certificare a competențelor lingvistice în limbi străine, doi elevi vor obține trei note de 10 din oficiu, iar 15 elevi vor obține două note de 10 din oficiu la probele de examen din cadrul examenului național de bacalaureat.

Totodată, în baza rezultatelor obținute la olimpiadele republicane și/sau internaționale/regionale, 19 elevi absolvenți ai clasei a IX-a vor obține nota zece din oficiu la una dintre probele de examen: Matematică (8 elevi), Istoria românilor și universală (6 elevi) și Limba și literatura rusă (5 elevi).

Lista absolvenților clasei a IX-a, care vor beneficia de nota 10 (zece), din oficiu, în baza rezultatelor la olimpiadele republicane și/sau internaționale/regionale poate fi văzută aici.

Lista absolvenților clasei a XII-a, care vor beneficia de nota 10 (zece), din oficiu, în baza rezultatelor la olimpiadele republicane și/sau internaționale/regionale poate fi văzută aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: