image
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Un moldovean de 37 de ani căutat de autoritățile române, depistat la controlul în Punctul de Trecere a Frontierei Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un moldovean căutat de autorităţile din România, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În data de 13 septembrie , în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un pasager într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, S.E., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 37 de ani.

La controlul de frontieră, Poliția de Frontieră a constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile din România, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației rutiere, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Noutăţile partenerilor

comentarii: