image
Sursa foto: Instagram

Panică la Paris! Neymar, Navas şi Herrera au fost în vacanţă cu Di Maria şi Parades, infectaţi cu COVID-19

PSG, finalista din acest an al Ligii Campionilor, 0-1 cu Bayern Munchen, se află în pericol să-şi amâne din nou meciul cu Lens, din 10 septembrie, dacă se confirmă temerile că are 6 jucători infectaţi cu noul coronavirus!

După ce s-a aflat că argentinienii Di Maria şi Paredes sunt jucătorii ale căror teste au fost pozitive, conducerea lui PSG a ajuns la concluzia că ei s-ar fi infectat în vacanţa petrecută la Ibiza.

Dar în aceeaşi vacanţă au fost cu ei şi Neymar, Keylor Navas şi Ander Herrera! Plus Icardi. Iar acum oficialii aşteaptă cu multă teamă rezultatele ultimelor teste la care i-au supus pe jucători.

Conform corespondentului ESPN la Paris, Julien Laurens, citat de AS, infectat ar putea fi şi Mauro Icardi.

Dacă testele celor patru vor ieşi tot pozitive, PSG va fi nevoită să-şi amâne partida cu Lens, deoarece noul regulament din Ligue 1 prevede ca gruparea care se confruntă cu cel puţin patru cazuri de COVID-19 să-şi amâne meciul.

Meciul cu Lens trebuia să se dispute în mod normal pe 29 august, la şase zile de la finala UCL, dar PSG a solicitat şi a primit aprobarea de la Liga Profesionistă din Franţa ca partida să se joace pe 10 septembrie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: