image
Sursa foto: Privesc.eu

Maria Ciobanu: Nu construiți arene! Construiți o pușcărie pentru judecători și politicieni corupți până-n măduva oaselor

În timp ce în România oamenii au ieșit în stradă pentru a apăra justiția, la Chișinău se protestează față de o justiție care a făcut corp comun cu hoții, care a participat activ și participă la cele mai mari hoții, jafuri de proporții. Este o parte din discursul deputatului PLDM, Maria Ciobanu, susținut la protestul de amploare de ieri, din centrul capitalei.

„Nu construiți ARENE, nu veți avea nevoie de ele! Construiți, în regim de urgență, o pușcărie spațioasă, în care procurori, judecători, politicieni corupți până-n măduva oaselor să depănați amintiri împreună zeci de ani la rând”, a fost mesajul Mariei Ciobanu, transmis guvernanților.

„Cetățeni, oameni de bine, oameni cărora vă pasă, dincolo de Prut, la o aruncătură de băț, românii protestează împotriva Guvernării, apărând JUSTIȚIA, care nu se vrea politizată, subjugată de penalii politicieni. Noi, aici, în PMAN, PROTESTĂM împotriva unei justiții, care a făcut corp comun cu hoții din politica de pe Bâc, justiție care a participat activ și participă la cele mai mari hoții, jafuri de proporții, aducând astfel cetățeanul simplu, pe Dvs, la sapă de lemn și determinându-vă pe mulți să vă lăsați de izbeliște cuibul, casa, apucând drumul pribegiei. Nu este o simplă declarație, sunt adevăruri, pe care suntem siliți să le trăim cu toții! Amintiți-vă, dragi conaționali, de rolul justiției în SPĂLĂTORIA RUSEASCĂ, de sutele de terenuri, clădiri, afaceri luate cu hapca de MAFIE ajutată de instanțele de judecată. Anual statul este obligat să plătească sume exorbitante la CEDO pentru deciziile măgărești ale magistraților de curte. Culmea nerușinării, a pierderii simțului omenesc, este furtul votului nostru, umilirea noastră de către niște lingurari, care nu se mai satură de mâncat și care nu au nimic în comun cu Justiția. Ei sunt acei care trebuie blamați, puși la stâlpul infamiei! Afară, mișeilor, din sistem! Andrei Năstase este primarul nostru legitim!”, a menționat Maria Ciobanu.

„Dragii mei, atunci când se furau miliardele din haznaua statului, când băncile se întreceau la scoaterea valutei și expedierea ei în offshorurile hoților, unde erau procurorii? Unde era clovnul Cornel Gurin, de vreme ce a recunoscut că s-au scos banii cu sacul? Ce făcea Viorel Chetraru? Vă răspund: scria beletristică! Pentru această "beletristică" "kontora" parlamentară majoritară a PDM i-a scris o lege cu dedicație: să primească o pensie generoasă fostul șef al CNA până la moarte. Hoții au mare grijă de acei care îi ajută! Cu ce se ocupa ex-guvernatorul BNM, Dorin Drăguțanu, la acel moment? Răspund: îndeplinea întocmai schemele de spălare de bani desenate de Iaralov și alți ticăloși! Pentru o executare excelentă a și fost petrecut cu onoruri din funcție de însuși spicherul Parlamentului! Afară, hoților, din Țară! Nu spurcați pământul, plămădit cu sângele și întărit cu oasele înaintașilor noștri!”, a adăugat legislatoarea.

„Noi nu mai avem ce pierde! Voi aveți de ales: ori vă cărăbăniți dracului, ori toți la pușcărie! Trebuie să plătiți pentru ceea ce faceți! Nu construiți ARENE, nu veți avea nevoie de ele! Construiți, în regim de urgență, o pușcărie spațioasă, în care procurori, judecători, politicieni corupți până-n măduva oaselor să depănați amintiri împreună zeci de ani la rând. Vrem o Direcție Națională Anticorupție (DNA) aici, la noi acasă, care să facă corp comun cu poporul, cu noi, și să ne apere de hoți și de mafia de la guvernare. Huideo, potaie!”, și-a încheiat discursul Maria Ciobanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: