image
Sursa foto: Getty Images

Schimbul verii în fotbal! Barcelona îl trimite pe Griezmann la Paris Saint-Germain, la schimb cu Neymar

Revenirea lui Neymar pe Camp Nou a rămas, în continuare, un obiectiv pentru actuala conducere de la FC Barcelona. După ce vara trecută nu au reuşit să îl transfere pe brazilian, Barca va încerca şi în această vară şi are un nou plan.

Clubul catalan este pregătit să îl lase pe Antoine Griezmann (29 de ani) să plece după doar un sezon, chiar dacă cifrele francezului nu sunt foarte rele. Până în momentul în care toate competiţiile au fost suspendate, Griezmann a marcat 14 goluri pentru Barca şi a oferit patru assist-uri.

Francezul, campion mondial în 2018, în Rusia, ar urma să fie folosit ca monedă de schimb pentru readucerea lui Neymar pe Camp Nou, scrie Sky Sports. În orice caz, Barca ar trebui să pluseze cu o sumă de bani. Catalanii îl apreciază pe Griezmann la 100 de milioane de euro, în timp ce PSG vrea 150 de milioane pentru Neymar.

Aceeaşi sursă menţionează că Griezmann va ajunge oricum pe lista de transferuri, dacă PSG nu acceptă schimbul, plecarea francezului urmând să finanţeze transferul lui Neymar.

FC Barcelona a anunţat că toţi sportivii clubului, inclusiv echipa de fotbal, au căzut de acord să încaseze salarii mai mici în perioada Coronavirusului.

Conform unui comunicat oficial al clubului catalan, fotbaliştii de la FC Barcelona vor primi doar 30% din salariu. Astfel, Messi, care avea un venit lunar de 3,3 milioane de euro, va primi doar aproximativ un milion de euro în perioada stării de urgenţă cauzate de Coronavirus. În acelaşi comunicat, Barcelona anunţă că efortul jucătorilor permite clubului să păstreze salariile intacte ale personalului non-sportiv de la club.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: