image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo și-a luat familia și s-a mutat într-un sat de pescari: Câți bani plătește săptămânal

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a decis să-și schimbe cartierul general. Astfel, starul lui Juventus, care se menține și în formă, și-a luat familia și s-a mutat într-un sat pescăresc, acolo unde a închiriat o vilă.

”CR7”, care a și lansat o provocare prin ”Cupa Sufrageriei”, s-a simțit înăbușit în casa sa de lux din Madeira, astfel că a simțit nevoia unei schimbări și a ales o casă dintr-un sat pescăresc, pentru care achită 3.500 de lire pe săptămână, potrivit celor de la republicworld.com.

Atacantul torinezilor a optat pentru o casă de la țară, cu o grădină mare, astfel încât să se poată bucura și de spațiu alături de iubita sa Georgina Rodriguez și de copiii lor.

Casa Cristiano Ronaldo din Madeira era uimitoare, pentru că de fapt era un complex de apartamente, cu șapte etaje, cu vedere directă la Oceanul Atlantic.

În timpul petrecut acolo, Ronaldo a fost criticat, atât de un fost președinte al lui Juventus, dar și de un politician portughez din Madeira. Acesta din urmă l-a certat pe Cristiano după ce l-a văzut pe acesta la o plimbare, alături de familie, pe străzile orașului, pe timp de pandemie.

Potrivit revistei Correio da Manha, Ronaldo s-a mutat într-o casă cu cinci paturi, aflată lângă satul pescăresc Canical din estul zonei Madeira, pentru care achită 3.500 de lire sterline (4.365 USD) pe săptămână.

Noua casă a lui Ronaldo mai este dotată o sală de jocuri, sală de gimnastică, piscină și o grădină mare, fiind situată într-o zonă în mare parte izolată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: