image
Sursa foto: jurnal.md

Dodon s-a fotografiat alături de un zimbru mort; Usatâi: Oleacă „snaiper” a împușcat în simbolul național al RM // FOTO

O fotografie în care Igor Dodon apare alături de un zimbru mort a fost publicată, astăzi, de Renato Usatâi. Liderul Partidului Nostru afirmă că nu este sigur unde a fost făcută poza, în Republica Moldova, la Glodeni, sau în Belarus.

„Dacă tu, Dodon, arăți cu Usatâi împușcă la tir cu oameni de-a lui Plahotniuc, dar eu niciodată nu aș fi ridicat mâna la simbolul național al țării. Igor Nicolaevici, ești o mizerie, nu vânător. Nu știu unde e, sau la Glodeni sau în Belarus. Îmi este interesant cum va comenta Vladimir Voronin”, a declarat Renato Usatâi.

Potrivit acestuia, Dodon ar fi împușcat zimbrul în ochi, dar imaginile au fost retușate.

Usatâi susține că are imagini cum fostul șef al statului „fură” de la reședința prezidențială de la Condrița, dar le va publica mai târziu.

zimbruzimbru
zimbruzimbru

Usatâi a comentat și imaginile publicate astăzi de deputatul Platformei DA Dinu Plângău, în care este surprins cum trage din Kalașnikov la un tir, alături de Alexandru Jizdan și Dorin Damir. Acesta susține că imaginile au fost făcute acum 10-12 ani, înainte de a se implica în politică.

„Îmi plac armele, pescuitul vânatul de mic copil. În afară de vânătoare, mergeam de foarte multe ori la tir. După asta am venit în politică, după asta Jizdan a devenit ministru de Interne când eram eu și mulți colegi de-ai mei cu dosare penale. Eu am vorbit cu toți până a mă implica în politică. Ce s-a întâmplat după ce m-am implicat deja cunoaște toată țara. (...) Aceste imagini au ajuns la Cristal care lucra pentru Plahotniuc, iar acum pentru Dodon, pentru că mi-a fost spart emailul. Și FSB-ul le-a obținut după perchezițiile în casa mea”, a spus Usatâi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: