image
Sursa foto: jurnal.md

Voronin, despre alegerile din februarie: „Vor fi cele mai mari falsificări din toate timpurile”; Ce spune despre Plahotniuc

Din cauza modificării legislației electorale și trecerii la sistemul de vot mixt, la scrutinul parlamentar din februarie 2019 vor avea loc cele mai mari falsificări ale alegerilor de până acum. De această părere este Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

„Trecerea la sistemul mixt are în vedere că o să fie cele mai mari falsificări din toate timpurile”, a spus Voronin, într-un interviu pentru RISE Moldova.

Totodată, liderul PCRM a vorbit despre averea familiei sale, despre cum fostul sediu al PCRM, care acum aparține PD, despre condițiile în care l-a cunoscut pe Vladimir Plahotniuc și cum a ajuns să-i confere ordinul „Gloria Muncii”. Voronin a ales cu precauție cuvintele și a fost scump la vorbe. Mai mult, întrebat dacă fiul său, Oleg Voronin, a avut afaceri împreună cu Vladimir Plahotniuc, liderul PCRM a spus că... „nu știe”.

Cât despre jaful din sistemul bancar și unde au ajuns banii, Voronin a declarat: „Miliardul e în Moldova, la cei care guvernează acum în RM”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: