image
Sursa foto: Getty Images

Dezvăluiri incredibile despre Rugani! Ar fi fost testat de COVID-19 chiar înainte de Juventus-Inter

Daniele Rugani a fost primul fotbalist italian depistat pozitiv cu COVID-19. Jucătorul lui Juventus a intrat în carantină alături de logodnica sa, Michela Persico, care a anunţat şi ea că a fost infectată.

Mai mult, partenera lui Rugani a dezvăluit că este însărcinată în luna a 4-a şi a acordat un interviu care a provocat controverse.

Michela Persico ar fi reconstituit perioada în care fundaşul campioanei Italiei ar fi contractat virusul şi ar fi declarat că Daniele Rugani ar fi fost testat duminică, 8 martie, chiar în ziua în care a avut loc derby-ul dintre Juventus şi Inter.

Rugani a fost rezervă la acel meci, iar imaginile îl arată bucurându-se alături de coechipieri la golul lui Paulo Dybala, jucător care ulterior a ieşit şi el pozitiv la testul pentru COVID=19. Iar rezultatele testului au fost anunţate a doua zi, pe 9 martie!

Clubul Juventus a contestat imediat declaraţiile logodnicei lui Rugani şi susţine că testul a fost efectuat abia miercuri pe 11 martie. Analiza a fost luată dimineaţa, iar rezultatul a venit seara. De altfel, comunicatul oficial a fost emis în acea zi aproape de miezul nopţii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: