image
Sursa foto: mediafax.ro

James Wan, regizorul celebru pentru filme de groază, a anunţat începerea filmărilor pentru „Malignant”

Regizorul James Wan, cunoscut pentru realizarea francizelor "Puzzle mortal/ Saw" şi "Trăind printre demoni/ The Conjuring", a anunţat pe reţeaua de socializare Instagram începerea filmărilor pentru o nouă peliculă, intitulată "Malignant", potrivit contactmusic.net.

Regizorul a distribuit pe reţeaua de socializare online Instagram o fotografie în care dezvăluie numele viitoarei pelicule, afirmând că au început filmările.

"«Malignant» este numele oficial. Sunt foarte încântat cu privire la acesta", a dezvăluit Wan, scrie mediafax.ro.

Ingrid Bisu şi James Wan au realizat scenariul peliculei "Malignant", iar din distribuţie vor face parte actori precum Annabelle Wallis, Maddie Hasson şi Jake Abel.

"Am auzit multe speculaţii privind viitorul meu proiect. Voi spune doar că sunt foarte încântat să revin la originile mele indie. Este un film original, de şcoală veche, cu efecte speciale folosite cu măsură. Atât pot spune momentan", a declarat Wan cu privire la peliculă înainte de a-i dezvălui numele.

James Wan, în vârstă de 42 de ani, este consacrat pentru francizele emblematice ale genului horror pe care le-a produs, precum "Puzzle mortal/ Saw", "Trăind printre demoni/ The Conjuring" şi "Insidious". În anul 2018, a produs filmul de succes "Aquaman", declarând atunci că "a fost pentru prima dată în cariera lui" când a devenit nesigur în privinţa viitorului său în industrie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: