image
Sursa foto: Sputnik.md

Vor surveni schimbări în conducerea Platformei DA, după rezultatele din prezidențiale? Ce spune Andrei Năstase

În perioada următoare va avea loc un congres al Platformei Demnitate și Adevăr, în cadrul căruia va fi decis viitorul formațiunii politice. Este răspunsul președintelui partidului, Andrei Năstase, la zvonurile apărute recent precum că ar urma anumite schimbări la nivelul conducerii Platformei DA.

Năstase a declarat miercuri, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, că „în Platforma DA democrația este acasă” și că în următoarea perioadă vor avea loc mai multe remanieri în partid și vor fi revăzute programul și strategia de dezvoltare.

Întrebat cum comentează anumite zvonuri, în legătură cu o aventuală preluare a conducerii Platformei DA de către Igor Munteanu, iar apoi chiar o fuziune cu Partidul Acțiune și Solidaritate, Andrei Năstase a respins categoric aceste informații.

„Platforma DA este un partid solid, puternic. Tot felul de specualții, conspirații, ne lasă reci, atât pe mine cât și pe colegii mei din Platforma DA. Democrația e la ea acasă în Platforma DA”, a precizat el.

Andrei Năstase a obținut 3,26% din voturi în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: