image
Sursa foto: INSP

Un tânăr din Cahul a tamponat 2 adolescenți cu mașina și a fugit de la locul accidentului; Unde a fost prins beat individul

Doi adolescenți, de 14 și 16 ani, care mergeau pe marginea unei străzi din orașul Cahul, au fost loviți de un automobil. După impact, conducătorul auto a fugit de la fața locului, lăsând tinerii traumați în drum, iar mașina a abandonat-o la câteva străzi de la locul impactului.

Accidentul rutier a avut loc aseară, în jurul orei 21:00, pe o stradă din orașul Cahul. După ce au fost accidentați cei doi adolescenți au fost preluați de serviciile medicale având diferite fracturi.

La scurt timp, polițiștii au stabilit identitatea persoanei care se află la volanul mașinii. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani, locuitor al satului Slobozia Mare. Polițiștii l-au găsit acasă beat pe individ.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0.58 mg/l în aerul expirat. Șoferul a fost escortat la IP Cahul pentru audieri, iar la moment este documentat penal pentru că a condus un automobil în stare de ebrietate avansată, pentru comiterea unui accident rutier cu persoane traumate, cu părăsirea locului.

Cazul este cercetat de poliție.

Noutăţile partenerilor

comentarii: