image
Sursa foto: facebook.com/silviu.bivol

Un bărbat din Ialoveni plasat în carantină s-a ales cu 25.000 de lei amendă, după ce a ieșit să-și cumpere o bere

Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă regimul de carantină impus de situația epidemiologică din țară privind coronavirusul. Un bărbat din Ialoveni a fost amendat cu 25.000 de lei după ce fiind în carantină, a ieșit până la magazin ca să-și cumpere o bere.

Despre aceasta a anunțat primarul localității Țipala, raionul Ialoveni, Sergiu Bivol.

Potrivit informațiilor plasate de acesta, bărbatul a revenit recent de peste hotare, fiindu-i impus regimul de carantină la domiciliu.

Primul Proces Verbal întocmit în com.Țipala pentru încălcarea regimului de autoizolare la domiciliu. Persoana amendată a revenit ieri de peste hotare. A fost avertizată să se autoizoleze însă nu s-a conformat. A mers aztăzi la magazin să își cumpere bere, apoi a mers într-o altă gospodărie”, a scris pe facebook primarul localității unde a avut loc incidentul.

Amintim că pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire sau combatere a bolilor epidemice amenda este în mărime de până 25 de mii de lei pentru persoanele fizice și până la 75 de mii de lei pentru persoanele juridice. 25 de mii de lei amendă riscă și persoanele care prezintă informații false sau incomplete sau care refuză să completeze fișa epidemiologică.

facebook.com/silviu.bivolfacebook.com/silviu.bivol

Noutăţile partenerilor

comentarii: