image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea nu cedează: A refuzat-o pentru a treia oară pe Barcelona şi i-a stabilit preţul exact lui Willian

Clubul Chelsea a refuzat o a treia ofertă făcută de FC Barcelona pentru transferul mijlocaşului ofensiv Willian, în valoare de 62 de milioane de euro (55 de milioane de lire sterline), informează SkySports.

Chelsea nu se lasă înduplecată uşor să-l cedeze pe fotbalistul brazilian, fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, deoarece este aproape să mai piardă doi jucători importanţi, Courtois şi Hazard, care sunt în negocieri avansate cu Real Madrid.

Pe de altă parte, Barcelona îl doreşte cu insistenţă de Willian, fotbalist de 29 de ani pentru care negociază de mai mult de trei luni. Catalanii au pus iniţial pe masă suma de 50 de milioane de lire sterline (56 milioane de euro), apoi au crescut-o la 53 de milioane de lire sterline, pentru a oferi 55 de milioane de lire sterline a treia oară. Chelsea aşteaptă o ofertă de 70 de milioane de lire sterline pentru a-l ceda pe Willian la gruparea catalană.

Brazilianul este legitimat la Chelsea din 2013, când a fost transferat de la Anji Mahacikala. El a jucat de atunci în 236 de meciuri şi a înscris 44 de goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: